Vége a vevő számlák kézi importálásnak!

A Billingoban kiállított vevő számlák képi és adattartalma mostantól manuális munka nélkül automatikusan érkeznek meg Tensoft és Számadó könyvelő programban.

Ehhez nincs más dolgod csak regisztrálni Billingo rendszerben egy könyvelői fiókot és megkérni Ügyfeleid, hogy adjanak hozzá téged könyvelőként saját fiókjukhoz.

Automatikus vevő számlák beállításának lépései: 

 1. Billingo fiók létrehozása könyvelők részére
  Regisztrálj a Billingo számlázó programba egy ingyenes fiókot.
  Regisztráció

   

 2. A fiók aktiválása
  Aktiváld Billingo fiókod az e-mailben kapott link segítségével.

   

 3. A fiók beállítása
  Lépj be Billingo fiókodba és a “Beállítások” menüpontban töltsd ki könyvelő céged adatait a “Fiókod/Adatok” menüpontban.

   

 4. Kérd meg ügyfeleid, hogy adjanak hozzá saját Billingo fiókjához téged, mit könyvelő
  Ügyfeled a saját Billingo fiókjuk “Beállítások” menüpontjában a “Munkatársak/Könyvelők kezelése” részen tudnak meghívni téged. Kattintsanak az “Új könyvelő meghívása” gombra, majd az email cím megadása után a ”Küldés” gombra.

   

 5. Könyvelő aktiválása
  Kérjük aktiváld Ügyfelétől kapott hozzáférését az emailben kapott linkre kattintva.

   

 6. Ügyfeleid kapcsolják be SDSYS használatát saját Billingo fiókjukban
  Kérd meg ügyfeleid, hogy a “Beállítások” menüpontban kattintsanak az SDSYS menüpontra és állítsák “Bekapcsolva” állapotra az SDSYS használatát. Ezt követően adják meg a te (a könyvelő) adószámod első 8 karakterét, végül kattintsanak a “Mentés” gombra.


Ezt követően Ügyfeleid minden kiállított számlája automatikusan megjelenik az SDSYS fogadására alkalmas könyvelő programodban.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com