Egy apró változtatás visszanézve lehet, hogy hatalmas ugrásnak tűnik majd!

Az cégetek home office-ra váltott a vírus idején, és imádtad? Lassan újraindul a korábban szokásos irodai élet, de te maradnál otthon? 

 

 

Töltsd ki kérdőívünket, és együtt megnézzük, hogy tudod a bevált és megszeretett digitális megoldásokat átültetni a jövő irodai mindennapjaiba!

Az cégetek home office-ra váltott a vírus idején, és csak a macera volt vele? Nem ment a videó, a kollégák gyerekeiről/kutyáiról/macskáiról már mindent tudsz – azt is, ami nem érdekelt? Alig várod, hogy újra bevesd magad az íróasztalod mögé és a teakonyhában szusszanj egyet a meetingek közt?

Töltsd ki kérdőívünket, és együtt megnézzük, van-e olyan digitális megoldások, amit mégiscsak érdemes átültetni a jövő irodai mindennapjaiba!

A change management, vagyis változásmenedzsment (röviden CM) célja, hogy felkészítsen és támogasson egy szervezetet a változások végrehajtásában. Szakértői csapatunk és a digitális rendszerek segítségével célunk a vállalati folyamatok áttekintése és újraértelmezése, új technológiák bevezetése mentén.

 

A siker érdekében a módszer első lépése feltérképezni a folyamatokat, elemezni azokat majd felállítani egy új, sokkal hatékonyabban működő struktúrát. Ebben az adott terület legjobb szakemberei segítik ügyfeleinket, hogy az előzetes felmérés folyamatától kezdve, az erőforrások újratervezésén át, az üzleti folyamatok és működési módok újratervezéésig minden részt úgy térképezzünk fel, hogy a végeredmény egy maximális hatékonysággal működő szervezet legyen. 

A változás fontos része életünk minden területének. 
Blogunk célja gyakorlati tanácsokat adni, felkészíteni és támogatni minden
kis, közepes és nagy vállalatot, aki úgy érzi, hogy készen áll változásokat végrehajtani a szervezetben. 

smartchanges.blog.hu

További információért fordulj CM csapatunk vezetőjéhez.

Kovács Kincső
kincso.kovacs@sdsys.e-w.hu

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com